کارآفرینانی که برای اولین بار ایده یک کسب و کار را دنبال می‌کنند، اغلب برای نشان دادن پتانسیل موفقیت بالقوه ایده و جذب سرمایه لازم مشکل دارند. تأمین مالی جمعی چگونه می‌تواند به راه‌اندازی و توسعه کسب و کارها کمک کند؟

 

چگونه برای کسب و کارمان سرمایه جذب کنیم؟

بر اساس یک مطالعه جدید، بیشتر از ۹۴ درصد از کسب و کارهای جدید در سال اول شروع به کار با شکست روبه رو می‌شوند و کمبود سرمایه یکی از دلایل رایج آن است. سفر طولانی، پر زحمت و در عین حال هیجان‌انگیز از ایده تا کسب و کار درآمدزا نیاز به سوختی به نام سرمایه دارد. به همین دلیل است که کارآفرینان تقریباً در هر مرحله از کسب و کار، از خود می‌پرسند: چگونه استارتاپ خود را تأمین مالی کنم؟

 

راه‌اندازی کسب و کار نوپا

تأمین مالی شخصی، که به عنوان «بوت استرپینگ» نیز شناخته می‌شود، یک راه مؤثر برای تأمین مالی استارت آپ است، به خصوص زمانی که تازه کسب و کار خود را شروع کرده‌اید. کارآفرینانی که برای اولین بار ایده یک کسب و کار را دنبال می‌کنند، اغلب برای نشان دادن پتانسیل موفقیت بالقوه ایده و جذب سرمایه لازم مشکل دارند. ممکن است بتوانید از پس انداز خود در شروع کار سرمایه گذاری کنید یا اینکه خانواده و دوستان خود را به مشارکت وادار کنید. در این حالت با تشریفات و موانع کمتری روبه رو خواهید بود، به اضافه اینکه در بیشتر موقعیت‌ها، خانواده و دوستان در مورد نرخ سود پروژه انعطاف پذیر هستند.

بوت استرپینگ به دلیل مزایایی که دارد می‌تواند به عنوان اولین گزینه تأمین مالی در نظر گرفته شود. وقتی شما پول سرمایه اولیه را در اختیار دارید و به اصطلاح استارت کار را زده‌اید ، در واقع از همین لحظه  با تجارت گره خورده‌اید. اما این نقطه تنها در صورتی مطلوب است که نیاز به سرمایه اولیه شما محدود باشد. باید در نظر بگیریم که بعضی از کسب‌وکارها از همان روز اول به سرمایه نیاز دارند و برای چنین مشاغلی، سرمایه گذاری شخصی احتمالاً جوابگو نخواهد بود. بنابراین تأمین مالی جمعی می‌تواند یک گزینۀ مطلوب برای ادامه راه شما باشد.

 

تأمین مالی جمعی به عنوان یک گزینه راهگشا در جذب سرمایه

تأمین مالی جمعی یا کراد فاندینگ یکی از روش‌های جدید تأمین مالی یک استارتاپ است که اخیراً محبوبیت زیادی پیدا کرده است. گرفتن وام، پیش‌سفارش، مشارکت یا سرمایه‌گذاری از بیش از یک نفر به طور همزمان از مصداق‌های تأمین مالی جمعی است.

فرآیند تأمین مالی جمعی به این صورت است که یک کارآفرین ابتدا شرح مفصلی از ایده کسب و کار مورد نظر خود را در یک پلتفرم تأمین مالی جمعی ارائه می‌کند. او اهداف کسب و کار خود، برنامه‌های کسب سود، میزان بودجه مورد نیاز و دلایل انتخاب ایده را مطرح می‌کند و سپس کاربران پلتفرم می‌توانند در مورد کسب و کار پیشنهاد شده مطالعه کنند و اگر ایده را دوست داشتند، در آن سرمایه گذاری کنند.

 

چرا تأمین مالی جمعی گزینه مناسب رأی جذب سرمایه است؟

بهترین ویژگی تأمین مالی جمعی این است که می‌تواند به بازاریابی محصول در کنار تأمین مالی آن کمک کند. اگر تقاضایی برای محصولی که روی آن کار می‌کنید وجود داشته باشد، این یک امتیاز خواهد بود و می‌تواند نیاز به سرمایه‌گذاران و کارگزاران حرفه‌ای از میان بردارد و به جای آن بتوانید از سرمایه‌های مردم عادی بهره مند شوید.. اگر یک کسب و کار در شر.ع کار کمپین موفقیت آمیزی داشته باشد، ممکن است موفق به جذب سرمایه گذاران خطرپذیر هم بشود.

اما لازم است همچنین به خاطر داشته باشید که تأمین مالی جمعی فضایی رقابتی برای کسب سرمایه است، بنابراین اگر کسب و کار شما جذابیت‌های کافی را برای بالا بردن انگیزه سرمایه گذاری نداشته باشد، ممکن است با استقبال خوبی روبه رو نشوید.

 

برای کسب و کار خود سرمایه گذار خطرپذیر جذب کنید

این همان مرحله‌ای است که شما ریسک‌های بزرگ تعریف می‌کنید. سرمایه گذاران خطرپذیر ، صندوق‌هایی هستند که به طور حرفه‌ای مدیریت می‌شوند و در شرکت‌هایی سرمایه‌گذاری می‌کنند که پتانسیل بالایی دارند. آن‌ها معمولاً در یک تجارت در برابر سهام سرمایه گذاری می‌کنند و زمانی که IPO یا خریدی وجود دارد از آن خارج می‌شوند.

سرمایه گذاری خطرپذیر ممکن است برای کسب و کارهای کوچکی که فراتر از مرحله راه اندازی هستند و در حال حاضر درآمد ایجاد می‌کنند مناسب باشد.

با این حال، یک جنبه مهم و چالش برانگیز را باید در مورد سرمایه گذاران خطرپذیر در نظر بگیرید. یعنی این جنبه که سرمایه‌گذاران خطرپذیر در رابطه با وفاداری به کسب و کارها چندان الزامی ندارند و اغلب به دنبال بازیابی سرمایه گذاری خود در یک بازه زمانی سه تا پنج ساله هستند. اگر محصولی دارید که مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا وارد بازار شود، سرمایه گذاران خطرپذیر ممکن است چندان به کسب و کار شما علاقه مند نباشند. چرا که سرمایه گذاران خطرپذیر معمولاً به دنبال فرصت‌های بزرگ‌تر و با پایداری بیشتر هستند.

 

برای آشنایی با پلتفرم تامین مالی جمعی ققنوس بر روی لینک زیر کلیک کنید.