سعید احمدی پویا در مراسم چهارمین سالروز تأسیس شرکت ققنوس به‌عنوان مدیرعامل این شرکت معرفی شد.

این مراسم روز سه‌شنبه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۱، در آستانه چهارمین سالروز تأسیس شرکت ققنوس با حضور حسین اسلامی رئیس هیئت‌مدیره، مهدی قادری قائم‌مقام مدیرعامل همچنین دیگر کارکنان بخش‌های مختلف این مجموعه برگزار شد.

سعید احمدی پویا  در این مراسم گفت: در یک سال و نیم گذشته با حضور در هیئت‌مدیره ققنوس و پیش از آن در بنیاد ققنوس، در جریان روند پیشرفت کارها بوده‌ام. واقعیت این است که مسیری طولانی با تحمل مرارت‌های بسیار طی شده تا به اینجا برسیم و الان موقع آن است که ققنوس دوباره بال و پر بگیرد.

 

ترسیم هدف‌گذاری‌های جدید برای شرکت ققنوس

مدیرعامل شرکت یکتا ققنوس پارس در ادامه خاطرنشان کرد: زمانی که ققنوس شروع به کار کرد، ایده‌ای را دنبال می‌کرد که از زمان خودش جلوتر بود. در واقع ققنوس پیش از هر چیز، شروع به فرهنگ‌سازی در زمینه فناوری‌های نوین و اقتصاد دیجیتال کرده بود و تا امروز هم به طرق مختلف و با ابزارهای گوناگون سعی داشته در این مسیر حرکت کند. همین رویکرد فرهنگ‌سازی در شرایطی که فضا چنان‌که باید آمادگی پذیرش این ایده‌ها را نداشت، باعث شد دشواری‌های زیادی روبه روی ما قرار بگیرد.

احمدی پویا در پایان سخنانش نیز بیان کرد: در فضای امروز شاهد این هستیم که شناخت بیشتری از فناوری‌های جدیدی مانند بلاکچین حاصل شده و درک عمومی به این نتیجه رسیده که لازم است از این فضا و از این شبکه‌ها استفاده کند. امیدوارم در کنار هم بتوانیم در ماه‌ها و سال‌های پیش رو هدف‌گذاری‌های جدیدی را ترسیم کنیم و قدم‌های محکم‌تری برای تحقق آن‌ها برداریم.

 

آشنایی با پیشینه حرفه‌ای مدیرعامل شرکت ققنوس

سعید احمدی پویا دارای دکترای حرفه‌ای مدیریت کسب‌وکار (DBA) دانشگاه تهران و دکترای حرفه‌ای مدیریت کسب‌وکار (DBA) گرایش مهندسی مالی و مدیریت ریسک دانشگاه خوارزمی، تحصیلات خود را در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی فنآوری اطلاعات دانشگاه امیرکبیر(پلی‌تکنیک تهران) در سال ۱۳۹۰ و در مقطع  کارشناسی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه سجاد مشهد در سال ۱۳۸۳ پشت سر گذاشته است.

فعالیت‌های حرفه‌ای مدیرعامل شرکت ققنوس نیز در همکاری با مراکز و مؤسسات مختلفی  شکل گرفته است.

احمدی پویا پیش از این در مقام مشاور از جمله به‌عنوان مشاور ارشد فینتک و توسعه کسب‌وکار هولدینگ فناپ،  مشاور شرکت مگفا و سازمان امور مالیاتی برای طراحی معماری و تدوین الزامات در پروژه شبکه صندوق‌های فروشگاهی، مشاور در حوزه فرایندها،سیستم‌های بانکی و شبکه‌های پرداخت و ارائه راهکارهای متنوع در حوزه سیستم‌های نوین بانکی و پرداخت الکترونیک، همچنین مشاور در حوزه فرایندها، سیستم‌های بانکی و شبکه‌های پرداخت بین‌المللی فعالیت داشته است.

او همچنین با مجموعه‌های متعددی از جمله با عناوین مدیریت پرسنل شامل تحلیلگران و طراحان سیستم، توسعه‌دهندگان، آزمون‌گران، مدیران سیستم‌های عملیاتی و مدیران پروژه و سرویس، همچنین  مدیریت کمیته تدوین پیش‌نویس برنامه احراز هویت دیجیتال، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، مدیریت بحران و مدیریت ریسک در پروژه‌های مختلف فنآوری اطلاعات، معاون توسعه کسب‌وکار، شرکت دیجی‌پی، گروه دیجی‌کالا،  معاونت توسعه سامانه‌های بانکی و پرداخت شرکت ایران ارقام، معاونت توسعه و نظارت شرکت شبکه پرداخت الکترونیکی کارت (شاپرک) همکاری داشته است.

پیاده‌سازی و استقرار V3 ITIL و استانداردهای حوزه نرم‌افزار نظیر DevOps در سازمان‌های بزرگ فنآوری اطلاعات، مدیریت پروژه‌های مختلف فنآوری اطلاعات،تحلیل ، طراحی و برنامه‌نویسی سامانه‌های گوناگون به‌ویژه سیستم‌های بانکی و پرداخت الکترونیک از جمله دیگر فعالیت‌های حرفه‌ای او است.

سعید احمدی پویا در عرصه مطالعه و تدوین استراتژی نیز فعالیت‌های متعددی را دنبال کرده است. از جمله این فعالیت‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: مطالعه و تحقیق بر روی تنظیم مقررات در حوزه بانکداری الکترونیک، بلاکچین، کریپتوکارنسی، بانکداری دیجیتال، همچنین تدوین و اجرای طرح‌های کسب‌وکار و استراتژی‌ها، راهکارهای مختلف در حوزه پرداخت الکترونیکی به‌ویژه کیف پول الکترونیکی و خرید اعتباری،   تدوین و اجرای طرح‌های بازاریابی برای گسترش سهم بازار در حوزه پرداخت الکترونیکی و بانکداری الکترونیک، طراحی استراتژی ممیزی حسابرسی برای شبکه پرداخت الکترونیکی کشور،  تدوین استانداردها و قوانین مربوط به صنعت پرداخت الکترونیکی در ایران.

احمدی پویا همچنین عضویت در انجمن کامپیوتر استرالیا (ACS)، نظام صنفی رایانه‌ای ایران، اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی تهران، انجمن کامپیوتر، انجمن انفورماتیک، انجمن مدیریت مالی ایران و… را در کارنامه دارد.

 

چشم‌انداز ققنوس

شرکت فناوری‌های اطلاعاتی و مالی توزیع‌شده یکتا ققنوس پارس یکی از میزبان‌های مؤسس شبکه ققنوس، بزرگ‌ترین زیرساخت دفترکل توزیع‌شده در ایران است که به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان در زمینه کاربردی سازی و توسعه محصولات و راهکارهای نوین بر پایه فناوری ‌دفترکل توزیع‌شده (DLT) و شبکه ققنوس از اواخر سال ۱۳۹۷ آغاز به‌کار کرده و به‌دنبال رفع مشکل چرخه دارایی‌های منجمد و چالش‌های ملی، تحول کسب‌و‌کار و تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری است که نقشی جدی در توسعه اقتصاد دیجیتال دارد.

شرکت ققنوس از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ با اجماع میزبانان شبکه ققنوس، مسئول امور دبیرخانه بنیاد ققنوس شامل هماهنگی اعضای زیست‌بوم ققنوس در امور توسعه زیرساخت‌های فنی و خدمات جدید مورد تأیید بنیاد و اتصال میزبان‌های جدید به شبکه، پایش شبکه و بازارهای ققنوس، برگزاری رخدادهای مرتبط با ققنوس، دریافت و تنظیم پیشنهادها درخصوص اصلاح سپیدنامه ققنوس، تنظیم روابط اعضای زیست‌بوم، تعیین تخلفات و ضمانت اجراها در ققنوس و سایر موارد ابلاغی بنیاد شد.

چشم‌انداز شبکه ققنوس تبدیل شدن به بزرگ‌ترین و پیشروترین شبکه فناوری‌های اطلاعاتی و مالی توزیع‌شده در منطقه است. در همین راستا شرکت ققنوس به‌عنوان عضوی از شبکه بین‌المللی ققنوس پروژه‌هایی از جمله توسعه کیف توکن ققنوس، پروژه برات دیجیتال، راه‌اندازی اولین پلتفرم NFT  ایرانی، ایجاد سکوی تأمین مالی جمعی، راه‌اندازی مرکز تبادل غیرمتمرکز، توسعه سکوی انتخابات و رأی‌گیری دیجیتالی و انتشار توکن‌های جدید را به مرحله اجرا درآورده است.

شرکت ققنوس در برنامه‌ریزی کسب‌و‌کاری خود در نظر دارد ضمن توسعه و بهبود زیرساخت‌های موجود، نسبت به راه‌اندازی و ایجاد ظرفیت توکن‌های جدید و اجرای سکوهای متنوع کاربردی و سرمایه‌گذاری  در راستای توسعه کاربردهای مختلف فناوری دفترکل توزیع‌شده در کشور از بازار سرمایه و سرمایه‌گذاری گرفته تا بخش احراز هویت و بهداشت اقدام کند.

 

برای آشنایی بیشتر با شرکت ققنوس بر روی لینک زیر کلیک کنید.