سکوی ققنوس میزبانی طرح تأمین مالی جمعی دستگاه تست فوری «پی.سی.آر» با نماد CFPCR را به‌عنوان سومین پروژه تأمین مالی جمعی خود پذیرفته است.

 

تأمین مالی جمعی طرح  PCR  با سود ۳۸ درصدی برای سرمایه‌گذاران

طرح تأمین مالی جمعی دستگاه تست فوری «پی.سی.آر» که از ۲۹ تیر ماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرده، سومین میزبانی شرکت ققنوس در حوزه سرمایه‌گذاری جمعی است.

تأمین مالی جمعی دستگاه تست فوری «پی.سی.آر» با نماد CFPCR ، دومین پروژه با حاشیه سود قابل توجه است که سکوی تأمین مالی جمعی ققنوس میزبانی می‌کند.

شرکت رویش پژوه آرمان به‌عنوان متقاضی و ارائه‌دهنده این طرح برای سرمایه‌گذاری مشارکت‌کنندگان در یک دوره زمانی ۱۲ ماهه معادل ۳۸ درصد سود پیش‌بینی‌ کرده است که در پایان پروژه علاوه بر اصل سرمایه به سرمایه‌گذاران تعلق خواهد گرفت.

این شرکت قصد دارد به‌منظور خرید دو دستگاه تست به‌روز با کارایی چندمنظوره که در حال حاضر آزمایشگاه‌های محدودی آن را در اختیار دارند، مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان را از طریق سکوی تأمین مالی جمعی ققنوس برای این طرح تأمین کند. در توصیف کارایی  این دستگاه باید گفت این دستگاه یک مدل جدید با ظرفیت انجام تعداد بالای نمونه در هر بار استفاده است که در کنار دستگاه‌های موجود در آزمایشگاه ظرفیت و سرعت پاسخ‌دهی به بیماران را در خصوص تست‌های ژنتیک مولکولی و ویروس‌شناسی افزایش می‌دهد و این امر به افزایش سرعت و دقت و سود مالی بیشتر می‌انجامد.

 

امکان سرمایه‌گذاری در طرح PCR چگونه است؟

توکن این طرح در سکوی تأمین مالی جمعی ققنوس و بر بستر شبکه ققنوس صادر خواهد شد. هر توکن CFPCR معادل یک واحد گواهی شراکت در تأمین مالی طرح خرید دو دستگاه تست فوری PCR است.

کاربران در دوره عرضه اولیه می‌توانند با خرید این توکن‌ها یا گواهی‌های مشارکت در این طرح سرمایه‌گذاری کنند. پس از پایان عرضه اولیه و تکمیل طرح، وجوه جمع‌آوری‌شده پس از کسر کارمزدها و بر اساس برنامه زمان‌بندی در اختیار ناشر قرار می‌گیرد. مشارکت‌کنندگان طبق دستورالعمل نمی‌توانند بیشتر از ۵ درصد از کل مبلغ موردنیاز را سرمایه‌گذاری کنند. بر این اساس، حداقل توکن قابل‌خرید در این طرح ۵ هزار عدد است و سقف موجودی هر حساب هم ۷۵۰ هزار توکن به میزان ۵ درصد از تعداد کل توکن‌های عرضه‌شده، تعیین شده است.

 

نکته‌های قابل توجه برای سرمایه‌گذاران

از آنجا که در هر سرمایه‌گذاری، نیاز به ارزیابی‌ها و آگاهی در مورد ریسک‌ها و مزایای پروژه‌ها است، در ارتباط با طرح تأمین مالی جمعی دستگاه تست فوری «پی.سی.آر» نیز لازم است تا سرمایه‌گذاران با کم و کیف ریسک موجود در این طرح آشنا شوند.

بر اساس ارزیابی میزبان طرح، در حوزه ریسک بازار، میزان رقابت رقبا در طرح مورد نظر، همچنین وجود کالاهای جایگزین طرح نیز  کم است.

بر اساس بررسی‌ها، در زمینه ریسک‌های قانونی نیز، آسیب‌پذیری طرح در برابر تغییرات قوانین کلی بسیار کم خواهد بود. همچنین در زمینه ریسک محصول، میزان حساسیت طرح در برابر تغییر شرایط اقتصادی کشور بخصوص نرخ ارز بسیار کم است.

در زمینه ریسک مالی که شاید به‌طور معمول نگران‌کننده‌ترین بخش برای سرمایه‌گذاران پروژه‌ها است، ارزیابی‌های میزبان نشان می‌دهد که احتمال تخمین نادرست درآمدها در این طرح نیز بسیار کم است. همچنین مواردی چون تخمین نادرست هزینه­‌های طرح و تخمین نادرست حجم سرمایه‌گذاری موردنیاز اساساً در این طرح فاقد موضوعیت عنوان شده است.

 

پشتوانه طرح

تأمین مالی جمعی دستگاه تست فوری «پی.سی.آر»بر اساس ضوابط تأمین مالی جمعی کشور و با نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکت فرابورس ایران اجرا می‌شود و شرکت مشاور سرمایه‌گذاری «ارزش پرداز آریان» نهاد مالی این طرح است.

از لحاظ فناوری به‌کاررفته برای توکن‌سازی در شبکه یکپارچه، شرکت ققنوس که از پشتیبانی سهام‌داران بزرگ حوزه بانکی و فناوری کشور برخوردار است و به‌عنوان پیش‌گام بومی‌سازی فناوری دفترکل توزیع‌شده در کشور شناخته می‌شود، مطمئن‌ترین زیرساخت و سازوکارهای فناورانه را برای اجرایی کردن این طرح فراهم آورده است. این شرکت دارای پروانه فعالیت از سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور و همچنین مجوز سکوی فناوری از سازمان فناوری اطلاعات ایران، وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است. شرکت سهامی خاص «فناوری‌های اطلاعاتی و مالی توزیع‌شده یکتا ققنوس پارس» مطابق با دستورالعمل تأمین مالی جمعی شورای عالی بورس و اوراق بهادار، مجوز موردنیاز را به شماره ۱۳۹۹/ف/۰۰۱۰ در سال ۱۳۹۹ به‌عنوان عامل تأمین مالی جمعی از کارگروه ارزیابی دریافت کرده است.

شرکت مشاور سرمایه‌گذاری ارزش پرداز آریان که بر حسن اجرای تأمین مالی این طرح نظارت دارد، شرکتی است دانش‌بنیان و روزآمد که با رویکرد تبلور دانش مالی در ارزش‌آفرینی، با تکیه‌ بر سرمایه انسانی متخصص و باهدف ارائه راهکارهای تخصصی مالی در صنعت واسطه‌گری مالی و بنگاه‌داری (بازار سرمایه، بازار پول و هلدینگ‌ها) فعالیت کرده و مورد تأیید فرابورس است.

شرکت رویش پژوه آرمان به‌عنوان ناشر و ارائه‌دهنده طرح، آزمایشگاهی است که از متخصصین بهره‌مند ‌است. داشتن چنین کادر علمی باسابقه در کنار استفاده از تجهیزات مدرن و به‌روز علوم آزمایشگاهی و اضافه شدن دو دستگاه تست فوری PCR کمک شایانی در امر تشخیص دقیق، سریع و قابل استنادی را برای پزشکان و بیمارستان طرف قرارداد می­کند. تعداد آزمایشگاه‌­هایی که دارای چنین ترکیبی از نیروی انسانی متخصص و دستگاه‌های دقیق باشند در ایران انگشت‌شمار است.

 

شراکت در عرضه اولیه تأمین مالی PCR

عرضه اولیه توکن از زمان عرضه به مدت یک ماه در سکوی تأمین مالی جمعی ققنوس ادامه خواهد داشت. هر توکن در عرضه اولیه با قیمت ۱۰۰۰ ریال به فروش می‌رسد و حداکثر تعداد ۱۵ میلیون توکن در اختیار کاربران واجد شرایط قرار می‌گیرد. در زمان عرضه اولیه، برای تمام کاربرانی که بر اساس ضوابط تأمین مالی جمعی در سامانه سجام ثبت‌نام کرده باشند امکان خرید از طریق کیف توکن ققنوس برقرار است.

لازم به ذکر است؛ اطلاعیه‌های عمومی این پروژه از طریق تارنمای اختصاصی ناشر و میزبان یعنی سکوی تأمین مالی جمعی ققنوس به آگاهی همه کاربران می‌رسد. پیام‌های اختصاصی کاربران که متضمن الزامات قراردادی برای هریک از طرفین است، منحصراً برای کاربر موردنظر ارسال می‌شود. کاربران نیز می‌توانند پیام‌های خود را حسب مورد در گزینه اختصاصی تعبیه‌شده در تارنمای میزبان یا ناشر قرار دهند و یا با تلفن‌های ناشر در ساعات اداری تماس بگیرند.

 

برای ورود به سکوی تامین مالی جمعی ققنوس بر روی لینک زیر کلیک کنید.